قابلمه‌های استیل غذا را می‌سوزانند؟

قابلمه‌هاي استيل از همه قابلمه‌هاي ديگر بهداشتي‌ترند و دوست‌دار سلامت هستند چراکه ظروف استيل زنگ نمي‌زنند و هيچ‌گونه واکنشي به مواد غذايي نمي‌دهند اما يک مشکل اساسي دارند؛ اينکه حرارت را مستقيم انتقال مي‌دهند. يعني وقتي يک قابلمه استيل روي حرارت قرار مي‌گيرد، غذا سريع در آن مي‌سوزد چون بلافاصله حرارت آتش را منتقل مي‌کند به‌طوري که دماي اين سوي قابلمه که روي آتش قرار گرفته و آن سو که غذا درونش قرار دارد، سريع يکي مي‌شود. در نسل‌هاي جديد ظروف استيل براي اينکه اين مشکل را حل کنند از ترکيبات آلومينيوم يا مس در جدار خارجي کف ظروف استفاده کرده‌اند تا مشکل انتقال حرارت حل شود.

قابلمه‌هاي استيل بيشتر براي پخت انواع خورش و غذاهاي آبدار مناسبند. البته در نسل‌هاي جديد اين قابلمه که در بالا به آنها اشاره شد، مي‌توانيد برنج يا حتي ماکاروني هم بپزيد و ته‌ديگ هم داشته باشيد. نکته مهم هنگام استفاده از قابلمه‌هاي استيل تنظيم درجه حرارت است. اگر عجله نکنيد و با حوصله شعله گاز را در حد کم نگه داريد نتيجه کارتان خوب مي‌شود. از طرف ديگر، مرغوبيت قابلمه‌اي که انتخاب مي‌کنيد هم در اين موضوع تاثير خواهد گذاشت. قابلمه‌هايي که برندي معتبرتر و البته قيمتي بالاتر دارند، کفي چند لايه دارند و به همين دليل ديرتر غذا در آنها ته مي‌گيرد. با اين وجود اگر غذاي شما ته گرفت و قابلمه تغيير رنگ داد با کمي سرکه مي‌توانيد آن را مثل روز اولش تميز کنيد.

اگر سرويس قابلمه استيل‌تان مرغوب باشد:
– سالم‌ترين نوع قابلمه است.
– سبک بوده و استفاده از آن آسان است.
– مواد شيميايي را به غذاي شما وارد نمي‌کند.
– عمر طولاني دارد، رويه آن کنده نمي‌شود و زنگ نمي‌زند.