درباره ظروف يکبار مصرف

- از ليوان‌هاي يكبار مصرف از جنس پلي استايرن جهت نوشيدني‌هاي داغ مانند چاي استفاده نكنيد (اين ليوان‌ها بايستي تنها براي نوشيدني‌هاي سرد مصرف شوند)، زيرا احتمال سرطان را افزايش مي دهند.
- از قراردادن ظروف پلي استايرن حاوي مواد غذايي چرب در فريزر خوداري كنيد، زيرا پلي استايرن در كنار مواد غذايي چرب در سرما خاصيت شكنندگي پيدا كرده و خطر مهاجرت مونومرها وجود دارد.
- ظروف PET (بطري‌هاي نوشابه و آب معدني) يكبار مصرف بوده و پس از استفاده بايد دور انداخته شوند. از قرار دادن ظروف PET محتوي آب به مدت طولاني در يخچال و فريزر خودداري كنيد.
- از ريختن مواد غذايي ترش مانند : آبغوره و آبليمو در ظروف PET خو داري كنيد.
- از ظروف پلي استايرن فوم (EPS) در پيتزافروشي‌ها نبايد استفاده شود، زيرا دماي بسيار زياد پيتزا (بالاي 120 درجه سانتيگراد) باعث ذوب شدن EPS مي‌گردد. ظروف چيني
در هنگام استفاده از ظروف يك بار مصرف، بايد به علامت اختصاري كه در كف ظرف حك شده توجه كرد. استفاده از ظروف "پلي اتيلني" (PE)و "پرو پيليني"(PP) كه به رنگ سفيد مي‌باشند و به طور عمده براي بسته بندي و نگه‌داري محصولات لبني، روغن و سركه به كار مي‌روند، براي مواد غذايي گرم و مرطوب بلامانع است. استفاده از ظروف "پلي استايرني فوم دار" (EPS)و ظروف "پلي استايرني" سفيد رنگ (HIPS) براي مواد غذايي گرم و مرطوب مشكلي ايجاد نمي‌كند ولي براي نگه‌داري مواد غذايي داغ مثلا با دماي 140Cنامناسب است. استفاده از ظروف "پلي استايرني" شفاف(GPPS) تنها براي نوشيدني‌هاي سرد مناسب است و براي مواد غذايي داغ مثل چاي و قهوه مناسب نمي‌باشد. ظروف جديد تهيه شده از نشاسته ذرت، در كمتر از شش ماه دوباره تجزيه و به چرخه طبيعت باز مي‌گردد و هيچ‌گونه مشكل زيست محيطي نخواهد داشت.
زنبيل