براي فريز كردن مواد غذايي بايد از ظروف مخصوص اين كار استفاده كرد، در غير اين صورت ممكن است ساير ظروف در مقابل دماي پايين فريزر مانند oc18- دوام نياورده و به غذا صدمه برسانند. امروزه ظروف فريزري از جنس پلاستيك، شيشه، آلومينيوم و يا مقواهاي كاغذي روغني ساخته شدهاند كه براي بستهبندي مناسب ميباشند. لازم به يادآوري است كه معمولا اين ظروف قابل استفاده مجدد هستند.
ظروف شيشهاي معمولي براي فريز كردن مناسب نيستند، زيرا تحمل دماي پايين فريزر (oc180-) را ندارند. اما ظروف شيشهاي مخصوصي ساخته شدهاند كه تحمل دماهاي پايين را دارند و با قرار گرفتن در فريزر صدمه نميبينند. ضمنا در صورت استفاده از ظروف شيشهاي براي غذاهاي مايع، سر شيشه را مقداري خالي نگهداريد، زيرا حجم مايعات در هنگام انجماد افزايش مييابد.
چنانچه از قوطي جهت نگهداري غذاي منجمد استفاده ميكنيد، آن را در يك كيسه پلاستيكي قرار دهيد و دهانه كيسه را با نوار مخصوص فريزر محكم ببنديد، زيرا درب قوطيها مانع ورود هوا به داخل آن نميشوند. سرويس قابلمه