ایا قابلمههای مسی هنوز هم قابل استفاده هستند؟
مس يکي از گرانترين فلزاتي است که در ساخت ظروف مورد استفاده قرار ميگيرد. مهمترين ويژگي ظروف مسي آن است که حرارت را بهخوبي و بهطور يکسان پخش ميکند. معمولا از ظروف مسي براي تهيه مربا استفاده ميکنند. مس قرمز به مرور زمان در مجاورت هوا اکسيد ميشود (رطوبت موجود در هوا يکي از عوامل تسريع کننده اکسيد مس است) و به سبز خاکستري ميگرايد. مسي که به اين رنگ درآمده، براي سلامت مضر است. سرويس قابلمه
ورود مقادير بالاي مس به بدن خطرناک است به همين دليل معمولا داخل مس را با فلز ديگري ازجمله قلع يا نيکل ميپوشانند تا از ورود مس به داخل غذا جلوگيري شود. مس بهراحتي به مواد غذايي اسيدي مانند آبليمو، آبغوره، سرکه همچنين مواد غذايي شور واکنششان ميدهد و ميتواند سبب ايجاد طعم فلزي در غذا شود. بهتازگي ظروف مسي با اينوکس روکش ميشوند که نگهدارياش سادهتر و استفاده آن سالمتر است.
زنبيل