ظروف پخت وپز از جنس استیل ضدزنگ
انتخاب بيشتر آشپزها استيل ضدزنگ است. استيل به نگهداري کمي نياز دارد و تميز کردن آن آسان است و همچنين شما نگراني در مورد ترکيب شدن فلز با غذا نخواهيد داشت. مزيت ديگر استيل مقاومت آن در برابر گردوخاک، لکه و خوردگي است. اگر چه شستشو با دست عمر آن را زياد مي کند ولي قابليت استفاده از ماشين ظرف شويي براي شستشوي ظروف استيل وجود دارد.
سرويس قابلمه
ظروف ساخته شده از استيل ضدزنگ خالص به خوبي حرارت را انتقال نمي دهند و باعث پخت غير يکنواخت غذا مي شوند. به همين دليل استفاده از ظروف استيل چند لايه ضروري است. اين بدان معني است که ته ظرف که در ارتباط با شعله قرار دارد با لايه اي از جنس مس يا آلومينيوم، که انتقال دهنده خوبي براي حرارت هستند، پوشيده مي شود.
استيل ضدزنگ در صورتي که بيش از حد گرم شود گاهي دچار از رنگ افتادگي رنگين کماني مي شود که مي توان با استفاده از استيل شو آن را برطرف کرد.