ایا قابلمه سرامیک مسموم‌تان می‌کند؟

شايد بتوان گفت که ظروف سراميکي جديدترين، پيشرفته‌ترين و بهترين نوع ظروف آشپزخانه هستند و تا زماني‌که کاملا سالم و بدون خراشيدگي و ساييدگي باشند، مي‌توان بدون هيچ نگراني‌اي از آنها استفاده کرد. علاوه بر آن مقاومت اين ظروف و ويژگي‌هاي انتقال حرارت‌شان، آنها را در گروه يکي از برترين ظروف آشپزخانه قرار مي‌دهد. سرويس قابلمه

به ظروف سراميکي، ظروف اکولوژيک يا سبز گفته مي‌شود. اين روکش نچسب، دقيقا مثل تفلون است با اين تفاوت که حاوي ترکيبات مضر موجود در تفلون نيست. روکش‌هاي سراميکي در مقابل فرسايش و خوردگي، خراشيدگي و ساييدگي تا حدي مقاوم هستند اما وقتي آسيب ديدند، چون جنس زيرين آنها آلومينيوم است، احتمال آلوده و مسموم‌ شدن موادغذايي پخته شده درون آنها بالاست و بايد کنار گذاشته شوند. قيمت ظروف سراميکي بالاتر از ساير ظروف پخت است به همين دليل بايد در نگهداري آنها دقت فراوان داشت تا آسيب نبينند. البته طول عمر روکش سراميکي به نحوه استفاده از ظرف، ميزان استفاده و نحوه شست‌وشوي آن هم بستگي دارد.

قابلمه‌هاي سراميک:
- مواد سرطان‌زا را به بدن‌تان وارد نمي‌کنند
- در استفاده از آنها بايد کمي ظرافت به خرج دهيد.
- حرارت را به بهترين شکل پخش و منتقل مي‌کنند.
- کمي گران هستند و عمرشان هم کوتاه است.
زنبيل