قابلمه تفلون سرطان زاست ؟

گر چه زماني قابلمه هاي تفلون محبوب ترين نوع قابلمه به شمار مي رفتند ، اما با سرزبان افتادن شايعه سرطان زا بدون شان خيلي زود طرفداران خود را از دست دادند. از آنجا که ظروف تفلون نچسب هستند ، کار کردن با آن ها بسيار راحت است همچنين شست و شو و تميز کردن شان هم دردسري ايجاد نمي کند و بر خلاف قابلمه هاي چدني و مسي ، وزن سبکي هم دارند ؛ همين بهانه ها به اضافه سبکي اين قابلمه ها و قيمت مناسب شان باعث شده هنوز هم بسياري از خانم ها سراغ قابلمه هاي تفلون بروند (سرويس قابلمه)

اما قابلمه هاي تفلون در مقايسه با قابلمه هاي استيل ، آلومينومي و ... انتخاب هاي مطمئني محسوب نمي شوند ، چرا که معمولا در تهيه ظروف تفلون از کادميوم استفاده مي شود که از فلزات سنگين است به ويژه در ظروفي که استاندارد نباشند ، ميزان اين فلز بيشتر است. اين ماده به مرور وارد غذا مي شود و احتمال سرطان ، کوتاهي قد و ضايعات پوستي را افزايش مي دهد. همچنين در سنتز هموگلوبين دخالت مي کند و کم خوني را به همراه مي آورد.
از سوي ديگر بعضي مردم بعد از اين که مي بينند کف نچسب قابلمه هاي تفلون بر اثر استفاده نامناسب خراب شده ، با مراجعه به مراکزي اين قابلمه ها را دوباره بازسازي مي کنند اما بازسازي تفلون ، ايمني چنداني ندارد. قابلمه هاي تعمير شده ، هيچ وقت مانند روز اول نمي شوند و از آنجا که زودتر از قبل آسيب مي بينند ، مواد مضرشان را هم زودتر به غذاي شما وارد مي کنند. بايد بدانيد امروزه استفاده از ظروف تفلون در بسياري از کشورهاي اروپايي تقريبا منسوخ شده است.

اگر قابلمه تفلون کاملا سالم و بدون خش باشد :
-در برابر حرارت هاي متوسط تا بالا مقاوم است.
- براي پخت و پزهاي طولاني و سرخ کردن مناسب است.
- شست و شو و استفاده از آن آسان است.
- به دليل سطح نچسبش مصرف روغن را پايين مي آورد. 

سایر سایت ها
خدمات دکوراسیون