ایا قابلمه آلومینیومی همان قابلمه رویی است؟

برخلاف تصور عموم و اسم ظروف رويي به‌طور عمده جنس اين قابلمه‌ها از آلومينيوم است و براي سلامت انسان ضرر دارد.

1. اگر جنس اين ظروف از روي بود که جاي خوشبختي بود، چون در آن صورت کمي از آن وارد غذا و جذب بدن مي‌شد.
2. روي براي بدن بسيار مفيد است اما نگهداري مواد غذايي ترش اسيدي يا شور در ظروف آلومينيومي يا طبخ غذا در اين ظروف موجب خروج آلومينيوم از ظرف و ورود آن به غذا مي‌شود
3. يبوست، اختلالات گوارشي، پوکي استخوان و آلزايمر از مهم‌ترين عوارض ناشي از مصرف آلومينيوم هستند
4. استفاده از اسيدهاي خوراکي مثل سرکه، آبليمو و آبغوره در غذا موجب افزايش آزاد شدن يون‌ها مي‌شود. سرويس قابلمه
5. قابلمه‌هاي آلومينيومي ارزان و سبک هستند و حرارت را يکنواخت و سريع پخش مي‌کنند، اما در برابر ضربه حساس‌اند و به سرعت تغيير شکل مي‌دهند
6. در مجموع اگر براي سلامت خود ارزش قائل هستيد، ظروف آلومينيومي يا چدن‌هاي حاوي آلومينيوم تهيه نکنيد
زنبيل