قابلمه‌های چدنی

مزايا: قابلمه‌هاي چدن نسبت به انواع نچسب، در برابر حرارت، مقاومت بيشتري نشان مي‌دهند و نچسب بودن آنها هم جزو خوبي‌هايشان محسوب مي‌شود. چدن اصل، ترکيبي از آهن و کربن است و طبخ غذا در آن باعث ورود مقداري آهن به غذا و بدن مي‌شود. اين مساله به‌خودي‌خود نگران‌کننده نيست؛ مگر براي آقايان يا كساني که از غلظت خون رنج مي‌برند. راستي يادتان باشد براي پيشگيري از چسبيدن غذاهاي سرخ‌کردني به ظرف‌هاي چدني، حتما قبل از ريختن روغن، ظرف را كاملا گرم کنيد. سرويس قابلمه
معايب: متاسفانه بسياري از کارشناسان معتقدند قابلمه‌هاي چدن اصل، ظرف‌هايي سنگين و بسيار گران‌قيمت هستند. از اين رو، به نظر نمي‌رسد محصولاتي که اين روزها در بازار و به نام چدن عرضه مي‌شوند، واقعا چدني باشند. به‌عبارت ساده‌تر، خيلي از ظرف‌هايي که به‌نام چدن به فروش مي‌رسند، درواقع همان ظروف آلومينيومي با روکش‌هاي نچسب مقاوم‌تر هستند. بد نيست بدانيد چدن اصل در اثر خراشيدن يا تماس با مواد اسيدي مانند آبليمو زنگ مي‌زند.
در اين قابلمه‌ها چي بپزيم؟ انواع غذاها جز موادغذايي اسيدي.
زنبيل 

سایر سایت ها